Aanmelden scholieren

Werken bij Westlandpeppers
Westlandpeppers is een groot bedrijf dat verschillende soorten pepers en snackpaprika’s teelt en verpakt. Onze productie gaat het hele jaar door. Doordat wij blijven groeien en innoveren zijn we continue op zoek naar gemotiveerde scholieren om ons team te komen versterken. Als scholier bij Westlandpeppers maak je deel uit van een hardwerkend en gedreven team die er elke dag voor zorgt dat de beste producten worden geplukt en verpakt.

Het team dat werkzaam is in de kassen bestaat voor een groot deel uit jongens die verschillende soorten paprika’s en pepers plukken. Doordat onze kassen vol hangen met verschillende soorten producten zal het werk nooit eentonig zijn.

Het team dat werkzaam is in de verpakkingshal zorgt ervoor dat alle geoogste producten worden gesorteerd, afgewogen en mooi verpakt worden voor onze klanten. Ook hier geldt dat de werkzaamheden nooit eentonig zijn, iedere bestelling is weer anders.Als je onderdeel wordt van het Westlandpeppersteam krijg je veel vrijheid en mogelijkheden tot wisselende werkzaamheden in ruil voor een gemotiveerde houding, het tonen van initiatief en loyaliteit. 

Contact 
Ben je nieuwsgierig geworden naar de mogelijkheden als scholier bij ons bedrijf? Mail dan je gegevens naar: westlandpeppersinfo@gmail.com en vertel ons waarom jij het team zou kunnen versterken. Klik hier voor meer contactgegevens.