Werk en stage voor scholieren

Werken bij Westlandpeppers 

Westlandpeppers teelt verschillende soorten pepers en paprika's op de hoofdvestiging in De Lier en op de tweede locatie in 's-Gravenzande.

De productie gaat het hele jaar door. Doordat wij blijven groeien en innoveren zijn we continue op zoek naar gemotiveerde scholieren om ons team te komen versterken.
Je maakt deel uit van een hardwerkend en gedreven team dat er elke dag voor zorgt dat de beste producten worden geplukt en of verpakt.

De werkzaamheden in de kassen bestaan vooral uit het plukken van de verschillende pepers en paprika's, maar tijdens de teeltwisseling in de winter zijn er vele andere werkzaamheden. Doordat onze kassen vol hangen met verschillende soorten producten zal het werk nooit eentonig zijn. Als scholier kan je kiezen bij welke vestiging je wilt komen werken, De Lier of 's-Gravenzande.

Naast het werk in de kas is er ook een groot team dat werkzaam is in de verpakkingshal. In de verpakkingshal worden alle producten gesorteerd, afgewogen en ingepakt, daarna gaan de verpakkingen naar verschillende klanten. Veel producten gaan zo naar de supermarkt, hierdoor is het belangrijk dat er nauwkeurig wordt gesorteerd en afgewogen. Ook hier geldt dat de werkzaamheden nooit eentonig zijn, iedere bestelling is weer anders.

Als je onderdeel wordt van het team krijg je veel vrijheid en mogelijkheden tot wisselende werkzaamheden in ruil voor een gemotiveerde houding, het tonen van initiatief en loyaliteit.


Contact 
Ben je nieuwsgierig geworden naar de mogelijkheden als scholier of student bij ons bedrijf? Mail dan je gegevens naar: westlandpeppersinfo@gmail.com en vertel ons je:
- Naam
- Leeftijd
- Werk/stage ervaring
- Voorkeur voor locatie (De Lier of 's-Gravenzande)
- Waarom jij het team zou kunnen versterken.

Tijdens het sollicitatiegesprek wordt er samen met jou besproken wat jouw werkzaamheden zullen zijn.

Klik hier voor meer contactgegevens.

Westlandpeppers biedt scholieren en student stages

Ben je een scholier op een groene opleiding, dan kan je altijd bij Westlandpeppers informeren of er ruimte is voor een stageplek. Wij hebben een ervaren begeleider en we zijn als bedrijf SBB gecertificeerd, kijk op stagemarkt.nl .
Westlandpeppers heeft ook plek voor studenten die vanuit hun opleiding aan een opdracht moeten werken. Stuur een email naar ons en dan kunnen wij kijken of dit aansluit bij ons bedrijf. 
Je kan informeren naar een stageplek via +31622417372 of een mailtje sturen naar Westlandpeppersinfo@gmail.com


Open sollicitaties zijn bij ons altijd welkom!